Persoonlijke groei 2017-08-28T11:48:03+02:00

Mindfulness stimuleert persoonlijke groei

De meeste deelnemers aan een mindfulness training zijn bereid serieus werk te maken van hun groei. Ze willen veranderen, bewuster leven, beter omgaan met de hektiek van alle dag en beter omgaan met problemen en conflicten. Ze weten dat er meer in het leven zit, willen doelgerichter en beter gefocust zijn. Soms wordt hun motivatie meer spiritueel verwoord: “ik wil meer op mijn intuïtie leren vertrouwen” of “ik wil leren leven vanuit mijn bestemming”. Wat jouw motivatie ook is, meedoen aan deze training zal je zeker veranderen. De thema’s die aan bod komen zijn o.a. de automatische piloot, stress, zorgen maken en piekeren, assertiviteit, grenzen bewaken, zelfzorg en acceptatie.

Sommige deelnemers doen de training om te groeien als mens, andere puur preventief om niet ziek te worden van alle druk van buitenaf (of van binnenuit) en weer andere omdat ze zijn verwezen door hun huisarts of psycholoog. De groep bestaat dus uit deelnemers zonder klachten en deelnemers met klachten m.b.t. burnout, depressie of chronische pijnen.
Iedereen die zich aanmeldt krijgt een intake gesprek en Silentum draagt zorgt voor een veilige samenstelling van deelnemers.

 

Mindfulness Persoonlijke groei

“Have you brushed your mind today?” – Björn Prins