Reacties deelnemers 2015-10-14T14:02:42+00:00

Reacties van deelnemers aan mindfulness workshops en trainingen.

Klik hier om jouw eigen ervaring met de workshops en trainingen van Silentum te delen.

 

Reacties deelnemers Overall rating: ★★★★★ 4.6 based on 36 reviews
5 1

★★★★☆
4 5 1
Ik ben erg tevreden over de gevolgde training Mindful Werken. Deze geeft je verschillende handvatten om goed bij jezelf te kunnen focussen, ook in omstandigheden waarbij veel van je gevraagd wordt. Voor mij in elk geval een aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkeling; blijven leren en verbeteren is wat mij betreft heel belangrijk.

★★★★★
5 5 1
Heb de Mindful Werken training als erg prettig ervaren. Heel open sfeer, duidelijke tips & tricks om wat meer rust te vinden privé maar zeker ook in de hectiek op het werk.

★★★★★
5 5 1
Heb de Mindful Werken training als zeer positief ervaren. Goede tips gekregen en goede oefeningen om een rustmoment te creëeren in de dagelijkse hectiek. Zeer waardevol.

★★★★★
5 5 1
Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het heeft me weer een stevigere basis van inzicht in mijzelf en meer rust in mijn hoofd gegeven. Fijn en realistisch is dat er veel aandacht, begrip en tips zijn voor hoe je e.e.a. zelf verder kunt ontwikkelen en toepassen in je dagelijks leven.

★★★★★
5 5 1
Afgelopen winter op de zondagochtend de mindfulness light training gevolgd. Een waardevolle training, het tijdstip was ook prettig. Het heeft me vooral gebracht dat ik bewuster in het leven sta, de dagelijkse dingen met aandacht doe. De ademruimtes pas ik geregeld toe. Ik ervaar meer rust en minder stress.

★★★★★
5 5 1
Wat ik het meeste heb gewaardeerd was het vermogen van jou, Danielle, om te reageren op vragen en opmerkingen zonder oordeel, liefdevol en ieder in haar waarde latend. Je zorgde er voor dat 8 vrouwen zich alleen met de training bezighielden en dat er niet 'gebabbeld' werd. Je hielp ons te focussen. Heel fijn. De audio materialen waren zeer ondersteunend en van goede geluidskwaliteit. Ik heb geleerd om 'niets' te doen, ik ervaar meer rust, een betere focus en slaap beter. Ik wil jou bedanken Danielle, voor je inzet en rust.

★★★★☆
4 5 1
Ik heb nu handvatten om gedachten wat tot rust te brengen. Wat meer zelfbewustzijn.. kan iets meer afstand nemen tot wat ik doe.. Ik geef met name privé minder snel een direct oordeel over een situatie, geleerd een wat meer open houding aan te nemen.. Een 8,5 voor Danielle!

★★★★☆
4 5 1
Mindfulness is niet zweverig, maar "down tot earth". Het is hard werken (oefenen) om met meer aandacht te leven. Maar ga je ermee aan de slag dan kan het je positieve ervaringen en inzichten opleveren. Daniëlle begeleidt de training op een betrokken, enthousiaste en professionele manier!

★★★★★
5 5 1
Het volgen van de " light" training heeft mij enorm geholpen met de interne problemen waar ik tegenaan liep. Daarnaast heeft het mij een stap verder gebracht in de ontdekkingsreis naar mezelf. Danielle doet dit voor mij op de juiste manier, tw open, nuchter, empathisch en doortastend

★★★★★
5 5 1
Na de mindfulness training wilde ik graag meer verdieping en heb bij Danielle de Zelfcompassie training gevolgd. Een absolute aanrader en waardevolle verrijking voor jezelf! Danielle is kundig, laat mensen in hun waarde en zet je tot zelfreflectie aan.

★★★★★
5 5 1
De afgelopen 8 weken zijn mijn weken van inzicht geworden. Inzicht in hoe ik voor mezelf kan zorgen en het ook kán. Wat een verademing dat ik het met aandacht doen weer aan het herontdekken ben. Dankjewel Danielle!

★★★★★
5 5 1
Een uitgebalanceerd programma met veel praktische oefeningen over leren met aandacht omgaan met stress en bewust leven, gegeven door een ervaren en gepassioneerde trainster. Aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Wat de stiltedag mij bracht...Ëen buffer om de drukke week die komen gaat, op te vangen en te plaatsen naast mij i.p.v. over me heen te laten vallen."

★★★★★
5 5 1
You don’t have to like it, as long as you do it! Leren omgaan met lichamelijke of geestelijke pijn? Hier leer je het niet uit de weg te gaan, waardoor ik me een stuk beter ben gaan voelen. Hartelijk dank, Danielle. Dit heeft veel voor mij betekend. De beren zijn van de weg.

★★★★☆
4 5 1
Danielle, jij kan je op elk niveau van elke cursist inleven en het positieve hiervan aangeven. Je nam als trainer precies de juiste plek in, niet op de voorgrond en niet op de achtergrond. Ik besef door de training dat ik meer regie ervaar hoe ik mijn leven leef en ben heel blij dat ik jou als trainer ben tegen gekomen

★★★★★
5 5 1
Alles klopt tijdens de training. Goede balans tussen doen en luisteren. Fijne harmonie in de groep!

★★★★★
5 5 1
Na een lange, moeilijke periode kroop ik (te) langzaam uit het diepe dal. De mindfulness training bij Danielle kwam voor mij op het juiste moment. Het gaf mij dat extra zetje om verder te komen in mijn herstel. Met veel aandacht, liefde en professioneel lesgeven heeft Danielle mij kennis laten maken met mindfulness. Zij heeft mij geleerd ook lief te zijn voor mezelf, geleerd om ‘mijn’ momentjes te nemen zodat ik op termijn in staat ben om beter te functioneren (ook op de momenten als het er op aan komt). Danielle……dank je wel.

★★★★★
5 5 1
Deze training werkt voor iedereen, maar staat of valt met je eigen toewijding. Danielle is een ervaren en zeer kundig coach, die goed het midden weet te houden tussen pragmatisme en interesse in de mens, tussen realisme en zweverigheid

★★★★★
5 5 1
Uitstekende mindfulnesstraining door bekwame en authentieke trainer Danielle ter Haar. Ik heb nog veel van haar geleerd en ben hoopvol gestemd om mede door deze training nog wat verder te groeien (eventueel met behulp van de vervolgtraining ‘Zelf-compassie’ onder haar leiding)

★★★★★
5 5 1
Alhoewel ik nog een weg heb te gaan, ik ben nog niet altijd in het hier en nu, is er wel een bewustwordingsproces opgestart. Danielle is een prettige, geduldige trainster. Ze heeft me op weg geholpen en vanaf hier vervolg ik het pad om over enige tijd te kunnen zeggen: “ik ben hier en nu”.

★★★★☆
4 5 1
Danielle is gewoon een lekker nuchter type, die op haar respectvolle manier de mindfulness toegankelijk maakt voor iedereen die meer in het hier-en-nu wil proberen te leven.

★★★★★
5 5 1
Ik heb de lessen en training bij Danielle als zeer prettig ervaren. De yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen zijn een zeer afwisselende en aangename manier om te leren omgaan met het opgejaagde gevoel en het verwerken van de hoeveelheid prikkels die je dagelijks ervaart.

★★★★☆
4 5 1
Hartelijk dank voor de fijne momenten tijdens de avonden, het vertrouwen en het samenbrengen van een groep mensen die, ondanks hun eigen strubbelingen,(zowel gezamenlijk) individueel de uitdaging aan gaan om anders in het leven te willen gaan staan.

★★★★★
5 5 1
Door de mindfulness training bij Silentum heb ik mij zowel op persoonlijk als professioneel vlak vooruit geholpen. Absoluut een aanrader voor iedereen die met minder stress en meer openheid, aandacht en geduld door het leven wil gaan!

★★★★★
5 5 1
Danielle, voor mij was deze training een hele grote stap. Het is een training geweest waar ik veel inzichten over mezelf heb gekregen en geleerd heb om meer in het hier en nu te leven. De oefeningen waren/zijn heerlijk. Ik doe ze nog steeds elke dag! Bedankt!

★★★★★
5 5 1
In de drukke tijd die we allemaal ervaren, was ‘t voor mij een verademing om te leren hoe je, d.m.v. mediteren, yoga en bodyscan bewust wordt van je eigen lijf en geest. De stiltedag is een cadeau voor mijzelf geweest.

★★★★★
5 5 1
Zeer goede training. Aardige trainster die weet waar ze over praat.

★★★★☆
4 5 1
Deze training heeft mij o.a. inzicht gegeven hoe ik gedachten beter kan loslaten en voorbij kan laten gaan waar ik mij voorheen juist gek door liet maken.

★★★★☆
4 5 1
Door de opbouw van deze training en de deskundigheid van de trainer heb ik deze cursus als professioneel ervaren en absoluut een aanrader als je even niet meer verder kan maar opnieuw wilt leren “lopen”.

★★★★★
5 5 1
De beeldende voorbeelden en wijsheid van de trainer hebben mij houvast gegeven. Het inzicht dat ik na de training en stilte dag heb ervaren had ik nooit kunnen bedenken. Ik heb nu ‘ervaren’ in plaats van ‘gelezen’. Dat is een immens verschil. Bedankt voor alles

★★★★★
5 5 1
Danielle, ik vond het een mooie ervaring. Ik heb de broodnodige rust kunnen vinden t.o.v. mijn lichamelijke problemen. Ik blijf oefenen mede met jouw cd’s! Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Danielle, je nuchtere benadering van mindfulness is mij goed bevallen. Je uitleg tijdens de training heeft mij een aantal waardevolle eye openers gegeven. Ik had het vooraf niet durven hopen, maar ik heb echt geleerd om minder stress te ervaren en los te laten. Dat was (en is) voor mij het trainen wel waard! Dank je wel!

★★★★★
5 5 1
Op deze manier wil ik je nogmaals bedanken. De training heeft mij veel goeds gegeven. Echt een verrijking in mijn leven. Uit mijn omgeving krijg ik ook steeds meer terug dat ik positief veranderd ben. Dankjewel hiervoor. De stiltedag was ook een bevestiging dat ik hiermee door wil.

★★★★☆
4 5 1
Voor mij was alles nieuw. De training heeft mij nieuwe inzichten gegeven waardoor ik meer keuzes heb. Danielle heeft mij deze training met veel overgave gegeven.

★★★★★
5 5 1
Wat ik het meest heb gewaardeerd in deze training is jouw directe en fijne overdracht om ons de mogelijkheden te geven mindful te worden en te zijn. Ik vond de cd’s en het werkboek zeer behulpzaam bij de training. Ik kijk nu veel rustiger naar de dingen in mijn leven en de ademruimte nemen doet me goed. Jij, Danielle was altijd ontspannend, open, blij en warm. Dank je wel voor de wijze waarop jij de training hebt gegeven.

★★★★☆
4 5 1
Enige tijd geleden ben ik op advies van mijn psycholoog mij gaan verdiepen in Mindfulness. Ik had er wel eens over gelezen, maar vond het nogal “zweverig gedoe”. Aangezien de psycholoog niet de eerste was die mij hierop attendeerde, ben ik mij er toch maar verder in gaan verdiepen. Ik heb boeken gelezen, maar ik kwam tot de conclusie dat een cursus noodzakelijk was. De website van Silentum maakte een professionele indruk op mij en nodigde mij echt uit contact op te nemen met Danielle. Het bijzonder prettige gesprek dat volgde trok mij over de streep. Ik schreef mij in en heb er geen seconde spijt van. Hoewel, ik heb er spijt van dat ik het niet jaren eerder heb gedaan en dat is een groot compliment voor Danielle