Mindfulness Den Haag 2018-03-27T11:24:49+02:00

Zit jouw bedrijf of de organisatie waar je voor werkt in de regio Den Haag? Ben je op zoek naar een beproefde methode tegen ervaren werkdruk en werkstress? Kijk dan eens naar het aanbod mindfulness trainingen van Silentum voor Den Haag en omstreken. Het is niet zo dat een mindfulnesstraining of training in aandacht, de werkdruk wegneemt. Wat deelnemers wel leren is zich anders te verhouden tot de onprettige gebeurtenissen in het leven, waaronder werkdruk en werkstress. Door een mindfulness training vergroot het personeel veerkracht en vitaliteit en het vermogen om met meer tegenwoordigheid van geest beslissingen te nemen. Een mindfulness of aandachttraining reduceert stress en werkt preventief bij verzuim. Silentum is niet ver van Den Haag gevestigd en haar trainers zijn bekend met de cultuur binnen overheid en bedrijven.

Aandachttraining Den Haag

Mindfulnesstraining op de werkplek staat ook wel bekend als aandachttraining. Het leren richten van de aandacht en het verkrijgen van een grotere focus is de kern van de training. Weten wat er gebeurt, terwijl het gebeurt. Niet langer reageren op de automatische piloot maar met heldere tegenwoordigheid van geest de situatie beantwoorden. Dit is een professionele vaardigheid die getraind kan worden, speciaal voor situaties binnen kantoren en op de werkvloer. Deelnemers leren zich anders te verhouden tot de ervaren werkdruk en werkstress en vergroten hun veerkracht. De mindfulness trainingen in Den Haag en omstreken die door Silentum worden verzorgd worden alleen gegeven door categorie 1 trainers die hbo gecertificeerd zijn en aangesloten bij de beroepsvereniging.

Meer weten over mindfulness?

Voor meer informatie over onze aandachttraining in de regio Den Haag kun je altijd contact met ons opnemen. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie. Wij denken graag met je mee om jouw medewerkers gezonder en vitaler te laten zijn en zo het ziekteverzuim te laten dalen. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze website. Hier vindt je uitleg over de achtergronden van de mindfulness training, de wetenschappelijke resultaten, de doelgroepen en ons aanbod. Je vindt hier ook informatie over onze trainingen voor particulieren in Den Haag en omgeving. Dit zijn trainingen voor particulieren op open inschrijving, ga daarvoor naar onze agenda. De trainingen worden gegeven in Rotterdam, Zevenhuizen en Capelle aan den IJssel. Alle locaties zijn makkelijk bereikbaar.

Silentum is landelijk werkzaam; samen met een team van gecertificeerde mindfulness trainers verzorgt Silentum overal in Nederland mindfulness workshops en trainingen voor bedrijven en overheid.

Heb je interesse in één van onze trainingen? Neem dan contact met ons op.